PR O CLI NG
VGR Kakel och Puts AB
Bygg
Issa Boström
Lilla Edet
4.9
(26)
Be om en offert
+460703167011

Vi är plattsättare som är specialiserade på badrum och våtutrymmen! När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att arbetet kommer att utföras på ett professionellt sätt. Våra hantverkare har den utbildning och kunskap som behövs för att göra badrumsrenoveringar med hög kvalitet. När badrummet är klart skriver vi ett kvalitetsdokument som bevisar att badrummet är byggt på ett fackmannamässigt sätt. Naturligtvis har vi även allrisk- och ansvarsförsäkring som en extra trygghet.

GODKÄNDA MATERIAL OCH STORT KUNNANDE

Vi använder godkända material och system för exempelvis tätskikt för att undvika vattenskador. Material väljer vi med utgångspunkt i projektets behov. Vi bygger inte bara enligt dina önskemål vi ser också till så att badrummets ytskikt håller i många år framöver. Allt vårt material och arbete uppfyller kriterierna från Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV.

Foton
Omdömen
Skriv ett omdöme
4.9
Kunder uppskattade VGR Kakel och Puts AB för deras professionalism, mottaglighet och kvalitet.
S
Susanne F.
sex dagar sen ·
Verified by Cling
Anlitade Kakel och Puts för att kakla balkongen. Det gick snabbt att få kontakt med företaget, - hela vägen. All kommunikation var prompt, med tydliga svar på ett professionellt och serviceminded sätt. Arbetet utfördes snabbt, ordentligt och fackmanna mässigt. Punktlig och redig personal som är lyhörd och positiv till kundens speciella behov. Bra pris. Kan rekommendera till andra.
J
Jocke
två månader sen ·
Verified by Cling
VGR utförde helrenovering av vårt badrum och var otroligt professionella och tydliga från början till slut. Tidslinjerna hölls perfekt och vi fick fortlöpande uppdateringar om vad som gjorts och skulle göras. Vi fick hjälp med materialval, planering och inköp. De var smidiga, effektiva och jobbade rent och snyggt. Slutfakturan innehöll inga överraskningar. Vi är supernöjda!
J
Janina M.
fyra månader sen ·
Verified by Cling
VGR puts och kakel är mycket proffsiga i sitt bemötande, service under hela arbetsprocessen. Vi är mycket nöjda med det färdiga resultatet.
J
Janne A.
fem månader sen ·
Verified by Cling
Vi kan starkt rekommendera VGR Kakel och Puts. Fick snabb respons när vi efterfrågade en offert. Ångrar inte att vi valde den här firman. Dom har varit helt otroliga och gjort ett helt fantastiskt fint jobb som verkligen överträffade våra förväntningar. Bra kommunikation kring arbetet under tiden så att det skulle bli precis så som vi ville ha det. Väldigt hjälpsamma i alla missöden som hände längs vägen både på grund av gammalt hus och felbeställningar av oss. Vi skulle definitivt välja denna firma igen om vi haft behov av det. Vi är mer än nöjda. Janne och Esse.
N
Nenad
fem månader sen
Mycket grym service rekommenderar starkt Issa på VGR så jävla trevlig kille!!! tack så hemskt mycket för hjälpen
R
Rickard L.
sex månader sen ·
Verified by Cling
Lätta att jobba med,bra kundkontakt.Man var med hela tiden från start till färdigt.Kommer ta in dom igen när det är dags för nästa badrum att uppdateras.
A
Andreas B.
sex månader sen ·
Verified by Cling
Jag anlitade VGR Kakel och Puts AB för helrenovering av badrum med golvvärme och takspottar, samt gjorde nytt golv/tak/spottar och målade om väggar i tvättstuga. Huset är från 1979 och det fanns en del ovissheter om möjliga lösningar, vilka alla löstes mycket flexibelt och med bästa resultat. Offert, planering och genomförande av arbete var väldigt professionellt, och kvaliteten på arbetet överlag mycket högt. Finish på platt/kakelsättning, fogning och installationer är mycket god. Kommunikation med arbetsledare och hantverkare fungerade överlag bra och det fanns en vilja att hitta lösningar, bland annat när det blev försenade leveranser. Slutresultatet på badrummet är värt 5 stjärnor, det överträffade mina förväntningar. Enda anledningen att jag inte ger högsta betyg är vissa svårigheter att kunna bolla specifika detaljlösningar med underentreprenörer då all kommunikation går via arbetsledare som inte kan ge svar på alla frågor, eller ställa alla relevant frågor. Det blev några kommunikationsmissar, men slutresultatet blev bra. Dock skall sägas att kommunikationen med de enskilda hantverkarna när arbetet väl utfördes fungerade väldigt bra. Jag rekommenderar varmt VGR Kakel och Puts AB och anlitar dom gärna igen.
E
Eva F.
sex månader sen ·
Verified by Cling
Idag blev min badrumsrenovering klar och jag är så otroligt nöjd att orden inte riktigt räcker till. Från början till slut har jag mött ett engagemang och en vänlighet långt utöver vad man kan förvänta sig. Issa som ledde projektet har löpande stämt av detaljer kring renoveringen så att inga missförstånd skulle uppstå. Plattsättaren Christian-Angelo har varit otroligt proffsig och skarvar och fogar är perfekta. Jag kan varmt rekommendera den här firman som är både prisvänliga, professionella och trevliga att ha att göra med.
L
Linnéa Ö.
sju månader sen ·
Verified by Cling
Noggranna och professionella, tydlig kommunikation. Skulle definitivt rekommendera!
S
Susanne
sju månader sen ·
Verified by Cling
Härliga grabbar!. Snabbt jobb som ingen annan ville ha fixade dom galant. Snyggt gjort och bra pris. Värda verkligen att kontakta. ?
Visa fler
Certifikat
Ansvarsförsäkring
Byggkeramikrådet, BKR
PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER
Medlem BraByggare
Anlitad 75 gånger
Godkänd för F-Skatt
Ansvarsförsäkring
PR O CLI NG
Cling PRO™
Medlem sen
2020-01-7