PR O CLI NG
VGR Kakel och Puts AB
Bygg
Issa Boström
Lilla Edet
4.9
(23)
Be om en offert
+460703167011

Vi är plattsättare som är specialiserade på badrum och våtutrymmen! När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att arbetet kommer att utföras på ett professionellt sätt. Våra hantverkare har den utbildning och kunskap som behövs för att göra badrumsrenoveringar med hög kvalitet. När badrummet är klart skriver vi ett kvalitetsdokument som bevisar att badrummet är byggt på ett fackmannamässigt sätt. Naturligtvis har vi även allrisk- och ansvarsförsäkring som en extra trygghet.

GODKÄNDA MATERIAL OCH STORT KUNNANDE

Vi använder godkända material och system för exempelvis tätskikt för att undvika vattenskador. Material väljer vi med utgångspunkt i projektets behov. Vi bygger inte bara enligt dina önskemål vi ser också till så att badrummets ytskikt håller i många år framöver. Allt vårt material och arbete uppfyller kriterierna från Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV.

Foton
Omdömen
Skriv ett omdöme
4.9
Kunder uppskattade VGR Kakel och Puts AB för deras professionalism, mottaglighet och kvalitet.
J
Janne A.
sju dagar sen ·
Verified by Cling
Vi kan starkt rekommendera VGR Kakel och Puts. Fick snabb respons när vi efterfrågade en offert. Ångrar inte att vi valde den här firman. Dom har varit helt otroliga och gjort ett helt fantastiskt fint jobb som verkligen överträffade våra förväntningar. Bra kommunikation kring arbetet under tiden så att det skulle bli precis så som vi ville ha det. Väldigt hjälpsamma i alla missöden som hände längs vägen både på grund av gammalt hus och felbeställningar av oss. Vi skulle definitivt välja denna firma igen om vi haft behov av det. Vi är mer än nöjda. Janne och Esse.
N
Nenad
26 dagar sen
Mycket grym service rekommenderar starkt Issa på VGR så jävla trevlig kille!!! tack så hemskt mycket för hjälpen
R
Rickard L.
ungefär två månader sen ·
Verified by Cling
Lätta att jobba med,bra kundkontakt.Man var med hela tiden från start till färdigt.Kommer ta in dom igen när det är dags för nästa badrum att uppdateras.
A
Andreas B.
ungefär två månader sen ·
Verified by Cling
Jag anlitade VGR Kakel och Puts AB för helrenovering av badrum med golvvärme och takspottar, samt gjorde nytt golv/tak/spottar och målade om väggar i tvättstuga. Huset är från 1979 och det fanns en del ovissheter om möjliga lösningar, vilka alla löstes mycket flexibelt och med bästa resultat. Offert, planering och genomförande av arbete var väldigt professionellt, och kvaliteten på arbetet överlag mycket högt. Finish på platt/kakelsättning, fogning och installationer är mycket god. Kommunikation med arbetsledare och hantverkare fungerade överlag bra och det fanns en vilja att hitta lösningar, bland annat när det blev försenade leveranser. Slutresultatet på badrummet är värt 5 stjärnor, det överträffade mina förväntningar. Enda anledningen att jag inte ger högsta betyg är vissa svårigheter att kunna bolla specifika detaljlösningar med underentreprenörer då all kommunikation går via arbetsledare som inte kan ge svar på alla frågor, eller ställa alla relevant frågor. Det blev några kommunikationsmissar, men slutresultatet blev bra. Dock skall sägas att kommunikationen med de enskilda hantverkarna när arbetet väl utfördes fungerade väldigt bra. Jag rekommenderar varmt VGR Kakel och Puts AB och anlitar dom gärna igen.
E
Eva F.
två månader sen ·
Verified by Cling
Idag blev min badrumsrenovering klar och jag är så otroligt nöjd att orden inte riktigt räcker till. Från början till slut har jag mött ett engagemang och en vänlighet långt utöver vad man kan förvänta sig. Issa som ledde projektet har löpande stämt av detaljer kring renoveringen så att inga missförstånd skulle uppstå. Plattsättaren Christian-Angelo har varit otroligt proffsig och skarvar och fogar är perfekta. Jag kan varmt rekommendera den här firman som är både prisvänliga, professionella och trevliga att ha att göra med.
L
Linnéa Ö.
tre månader sen ·
Verified by Cling
Noggranna och professionella, tydlig kommunikation. Skulle definitivt rekommendera!
S
Susanne
tre månader sen ·
Verified by Cling
Härliga grabbar!. Snabbt jobb som ingen annan ville ha fixade dom galant. Snyggt gjort och bra pris. Värda verkligen att kontakta. 🌷
M
Martin T.
fem månader sen ·
Verified by Cling
Jag vet inte hur jag ska börja. Offerten kom snabbt och följdes. Dialogen under pågående arbete var helt otroligt bra. Eventuella frågetecken från både mig som beställare och entreprenören reddes ut smidigt. Jag kände mig synnerligen delaktig i hela processen även om jag under arbetets gång befann mig på annan ort. Inget lämnades åt slumpen och det märks nu när jag har möjlighet att se det perfekta resultatet. Jag kommer endast vända mig till VGR den dag det blir dags att ordna nytt badrum.
S
Sophia K.
sex månader sen ·
Verified by Cling
I
Ida S.
sju månader sen ·
Verified by Cling
Jag behövde göra om vårt badrum. Beställde kakel för både inuti duschkabinen och väggarna i hela badrummet. Tog kontakt med VGR kakel och puts och fick ett gott bemötande, kom överens om bra pris och tidsplan. Jag tyckte att allt skötes väldigt proffsigt och enligt avtal med mig. Sammanfattning, jag har ett väldigt snyggt badrum idag! Läs mer
Visa fler
Certifikat
Ansvarsförsäkring
Byggkeramikrådet, BKR
PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER
Medlem BraByggare
Anlitad 47 gånger
Godkänd för F-Skatt
Ansvarsförsäkring
PR O CLI NG
Cling PRO™
Medlem sen
2020-01-7