P R O C L I N G
VGR Kakel och Puts AB
Bygg
Issa Boström
Lilla Edet
4.9
(30)
Be om en offert
+460703167011

Vi är plattsättare som är specialiserade på badrum och våtutrymmen! När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att arbetet kommer att utföras på ett professionellt sätt. Våra hantverkare har den utbildning och kunskap som behövs för att göra badrumsrenoveringar med hög kvalitet. När badrummet är klart skriver vi ett kvalitetsdokument som bevisar att badrummet är byggt på ett fackmannamässigt sätt. Naturligtvis har vi även allrisk- och ansvarsförsäkring som en extra trygghet.

GODKÄNDA MATERIAL OCH STORT KUNNANDE

Vi använder godkända material och system för exempelvis tätskikt för att undvika vattenskador. Material väljer vi med utgångspunkt i projektets behov. Vi bygger inte bara enligt dina önskemål vi ser också till så att badrummets ytskikt håller i många år framöver. Allt vårt material och arbete uppfyller kriterierna från Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV.

Läs kunders omdömen: https://cling.se/foretag/vgr-kakel-och-puts-ab

Foton
Omdömen
Skriv ett omdöme
4.9
Kunder uppskattade VGR Kakel och Puts AB för deras professionalism, kvalitet och mottaglighet.
L
Louise S.
elva dagar sen ·
Verified by Cling
Så ovanligt med hantverkare som faktiskt är seriösa. Jag är så nöjd; superbra kommunikation och regelbunden information, hjälpsam med stöd och rekommendation, punktliga, noga med att hålla allt i ordning och rent, snabba lösningar på eventuella problem som uppstod, tidsplanen höll perfekt. Mitt förtroende för hantverkare har gått upp med 100%.
A
Anna J.
15 dagar sen
Mycket gott samarbete med VGR:s trevliga personal, då VGR helrenoverade vårt badrum med toppreslutat. Helnöjda kunder. Anna & Anders
P
Per-Erik H.
ungefär två månader sen ·
Verified by Cling
Bra bemötande och information och noga med kunden godkänner ev. ändringar. Kvalitetsmedvetenhet.
M
Mattias H.
ungefär två månader sen ·
Verified by Cling
Vi är nöjda med resultatet av renoveringarna för våra 2 badrum.
S
Susanne F.
tre månader sen ·
Verified by Cling
Anlitade Kakel och Puts för att kakla balkongen. Det gick snabbt att få kontakt med företaget, - hela vägen. All kommunikation var prompt, med tydliga svar på ett professionellt och serviceminded sätt. Arbetet utfördes snabbt, ordentligt och fackmanna mässigt. Punktlig och redig personal som är lyhörd och positiv till kundens speciella behov. Bra pris. Kan rekommendera till andra.
J
Jocke
fem månader sen ·
Verified by Cling
VGR utförde helrenovering av vårt badrum och var otroligt professionella och tydliga från början till slut. Tidslinjerna hölls perfekt och vi fick fortlöpande uppdateringar om vad som gjorts och skulle göras. Vi fick hjälp med materialval, planering och inköp. De var smidiga, effektiva och jobbade rent och snyggt. Slutfakturan innehöll inga överraskningar. Vi är supernöjda!
J
Janina M.
sju månader sen ·
Verified by Cling
VGR puts och kakel är mycket proffsiga i sitt bemötande, service under hela arbetsprocessen. Vi är mycket nöjda med det färdiga resultatet.
J
Janne A.
sju månader sen ·
Verified by Cling
Vi kan starkt rekommendera VGR Kakel och Puts. Fick snabb respons när vi efterfrågade en offert. Ångrar inte att vi valde den här firman. Dom har varit helt otroliga och gjort ett helt fantastiskt fint jobb som verkligen överträffade våra förväntningar. Bra kommunikation kring arbetet under tiden så att det skulle bli precis så som vi ville ha det. Väldigt hjälpsamma i alla missöden som hände längs vägen både på grund av gammalt hus och felbeställningar av oss. Vi skulle definitivt välja denna firma igen om vi haft behov av det. Vi är mer än nöjda. Janne och Esse.
N
Nenad
åtta månader sen
Mycket grym service rekommenderar starkt Issa på VGR så jävla trevlig kille!!! tack så hemskt mycket för hjälpen
R
Rickard L.
åtta månader sen ·
Verified by Cling
Lätta att jobba med,bra kundkontakt.Man var med hela tiden från start till färdigt.Kommer ta in dom igen när det är dags för nästa badrum att uppdateras.
Visa fler
Certifikat
Ansvarsförsäkring
Byggkeramikrådet, BKR
PlattsättningsEntreprenörers Riksförening, PER
Medlem BraByggare
Anlitad 94 gånger
Godkänd för F-Skatt
Ansvarsförsäkring
P R O C L I N G
Cling PRO™
Medlem sen
2020-01-7